top of page

The Full Story about

MSH

Hey you! Leuk dat je wat meer over mij & maudslegershealth wilt weten! 

F015FC5B-615C-4E69-97AF-95C801A20049.jpg

Welkom bij MSH

 

Hey, ik ben Maud, het gezicht achter MSH. Hier draait alles om één eenvoudig maar krachtig idee: zelfliefde. 🌸

Na jarenlang te hebben gewerkt in de zorg, besefte ik hoe vaak vrouwen zichzelf vergaten in de hectiek van het dagelijks leven. Dat was het moment waarop eerst Atelier Virago, laters MSH tot leven kwam. "You can't pour from an empty cup," toch?

Mijn verhaal

Met een diploma in orthopedagogie en een specialisatie als relaxatietherapeut, ben ik hier om jou aan te moedigen om meer me-time te nemen. Ik help jou naar toe naar een rustiger leven. Speciaal voor de powervrouwen daarbuiten, want jullie verdienen het!

Mijn aanpak tijdens behandelingen? Liefdevol en op maat gemaakt voor jou.

Verder heb je ook nog mijn webshop. Dit is een zorgvuldig samengestelde selectie van wellness- en selfcare producten die je helpen om helemaal tot rust te komen. En ja, dat is inclusief mijn must-have, de gua sha! 🌿

DSC03664.jpg

Mijn expertise

Voor mij is me-time een avondje thuis, gevuld met een home spa, warm bad, kaarsen, en een uitgebreide skincare routine. En natuurlijk, afsluiten met een kopje thee. Het zijn die kleine momenten die het verschil maken.

Bij MSH streven we ernaar om jou te laten ontspannen, vol liefde voor jezelf, en opgeladen voor wat het leven je brengt. Want geloof me, je verdient het!

bottom of page