top of page

FAQ

 • Uit welke grondstof worden de kaarsen gemaakt?
  Mijn kaarsen zijn volledig gemaakt uit koolzaadwas afkomstig uit Nederland. Koolzaadwas is een beter alternatief dan de gebruikelijke parrafine kaarsen. Ze geuren beter, branden langer en walmen minder.
 • Hoe kan ik een artikel retourneren?
  Ja, wanneer u een foute bestelling heeft geplaatst, kan u uw artikel zelf retourneren tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur mij in dat geval een bericht met de ordernummer, je contactgegevens en het artikel dat u wil retourneren. Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt u een adres voor verzending. Retourneerkosten zijn voor eigen rekening. Beschadigde of gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
 • Verzenden jullie ook naar het buitenland?
  Neen, momenteel is dit nog niet mogelijk.
 • Kan je de kaarsen aansteken?
  De kaarsen zijn voorzien als decoratieartikel. Niet elke kaars zal evengoed branden. Kies je er toch voor om de kaars aan te steken? Dit is volledig op eigen risico. Atelier Virago kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade.
 • Welke kledij kan je best dragen wanneer je komt voor een massage?
  Je kan best losse en comfortabele kledij dragen. Draag niet je beste outfit. Hou er rekening mee dat je huid vettig kan aanvoelen na het krijgen van een massage. Klaar voor je massage? Boek dan hier je afspraak.
 • Mag je eten of drinken voor een massage?
  Ja hoor! Hoewel een 10-gangen menu niet meteen geschikt is, raad ik je wel aan om een uur vooraf een lichte maaltijd te eten. Ook water drinken is zeer belangrijk! Een massage zet de hydratatie van ons lichaam in gang. Het is dus goed om achteraf een glaasje water te drinken. Klaar voor je massage? Maak dan hier je afspraak!
 • Moet je volledig naakt zijn voor een massage?
  Nee, je mag steeds je onderbroek aanhouden. Wanneer ik uit de ruimte ben mag je je uitkleden en bedekt met een handdoek klaarleggen op de massagetafel. Tijdens de massage is enkel het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt ontbloot. Ben je nu gerust gesteld? Boek dan nu je massage!
 • Hoe verloopt een volledige lichaamsmassage?
  Ik start de behandeling met de rug, nek en de achterkant van de armen. Hierna bedek ik de bovenkant van het lichaam en ga ik verder met de achterkant van de benen. Als ik hier klaar mee ben is het tijd om jezelf om te draaien. Ik hef de handdoek voorzichtig op en hou deze voor me zodat ik je niet kan zien. Je draait je om en ik bedenk heel je lichaam weer met de handdoek. Ik ga verder met je gezicht, schouders en voorkant van de armen. Ook je handen worden gemasseerd. Ik eindig de massage bij de voorkant van de benen en voeten. Kan je niet wachten om te boeken? Klik dan hier!
bottom of page