top of page

 Stress less groepstraject
Periode: november- december 2024
Locatie: Retie

Wil je stress achter je laten en veerkracht in je leven opbouwen? Ontdek het groepstraject 'Stress less traject' en kom in contact met een leuke groep like minded vrouwen!

Je krijgt praktische tools en strategieën die je kan toepassen in je dagelijks leven om jouw stressniveau te verlagen. Je zult ontdekken hoe je je energie kunt herstellen, je veerkracht kunt vergroten en een gezonde balans kunt vinden tussen werk, persoonlijk leven en zelfzorg.

Schrijf je nu, geheel vrijblijvend, in op onze wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer de inschrijvingen open gaan (beperkte plaatsen). Geniet eveneens van een mooie korting!

Vrouwen Hands Holding

Zet je op de wachtlijst

En krijg als eerste de kans om in te schrijven mét korting.

Bedankt! Check meteen je mailbox.

Hii

Nice to meet you! 

Ik ben Maud, een stress en relaxatietherapeut die gepassioneerd is over het helpen van mensen bij het vinden van innerlijke rust en balans in hun leven. 

 

Voordat ik me toelegde op stress en relaxatietherapie, heb ik waardevolle ervaring opgedaan als sociotherapeut binnen het psychiatrische werkveld. Daar werkte ik met mensen die te maken hadden met persoonlijkheidsstoornissen.

Ervaar jij veel stress? Lukt het jou niet om die 'aan-knop' uit te zetten? Ik help je graag! 

bottom of page